Sun Express İletişim Bilgilendirme

 Ana sayfa > Haberler > Sun Express İletişim Bilgilendirme

03 Haziran 2020

Sun Express İletişim Bilgilendirme

SunExpress Uçak Bileti Ofisi İletişim Hattı



Maksi Bilet SunExpress İletişim Numarası 0850 532 60 74 dir. Sizde uçak bileti almak , biletiniz üzerinde değişiklik yapmak veya biletinizi iptal etmek için müsteri temsilcilerimizden yardımcı olmalarını isteyebilirsiniz.

Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası


Sun Express Uçak Bileti İletişim:


Sun Express Uçak Bileti Satın Alma İletişim :

0850 532 60 74


Sun Express Uçak Bileti Değişim İletişim :

0850 532 60 74






Müşteri Temsilcisi ile Bilet Almanın Avantajları


  1. Müşteri temsilcilerimiz ile yapacağınız görüşmeler sizin güvenliğiniz ve firmamızın hizmet kalitesini arttırmak amacı ile kayıt altına alınmaktadır.
  2. Müşteri temsilcileri ile yapacağınız işlemlerde alanında deneyimli temsilcilerimiz sayesinde istediğiniz yön , tarih, saat ve bütçenize uygun bilet bulmak daha kolay ve keyifli bir hale gelecektir.
  3. Müşteri temsilcileri ile yapacağınız uçak bileti işlemlerinde seyahat edeceğiniz bilet üzerindeki hakları öğrenebilir ve aklınızdaki sorulara daha net bir cevap bulabilirsiniz.
  4. Müşteri temsilcileri ile işlem yapmanız durumunda ödeme bilgilerini güvenli bir şekilde tuşlama yaparak, ödeme esnasında bankanız tarafından sms ile gönderilen bilgilendirme mesajı içerisinde yer alan ödeme tutarı ve şifreleme sistemi (3D security) ile satın alma işleminizi güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. Bilet İşlemleri 10218 Türsab Numarası ile Memtur Turizm Seyahat Acentesi Üzerinden Yapılmaktadır.
  5. Müşteri temsilcileri ile yapacağınız işlem sonrasında uçuş bilgileriniz tarafınızdan belirlenen sms veya mail adresinize eksiksiz olarak gönderilmektedir.
  6. Müşteri temsilcileri ile yapacağınız işlemlerde uçuş öncesi ve sonrasında uçuşunuz hakkında 7/24 destek alabilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz. 0850 532 60 74




Sun Express Hakkında

SunExpress, 1989'daki kuruluşundan bu yana Lufthansa ve Türk Hava Yolları'nın ortak kuruluşu olarak, Avrupa'nın en önemli tatil havayolları arasındaki konumunu sürekli geliştirmektedir. Şu an itibariyle firma Türkiye ve Almanya arasında faaliyet gösteren en büyük havayolu şirketlerinden biridir. SunExpress yılda ortalama 9 milyon yolcu taşımaktadır. Bu başarı, tur operatörlerimiz, seyahat acenteleri ve sadık yolcularımızla olan sıkı işbirliğinin bir sonucudur. 

SunExpress'​in merkezi Akdeniz Bölgesi'nde yer alan ve Türkiye'nin turizm başkenti olarak bilinen Antalya'dır. SunExpress'​in alt kuruluşu olarak 2011'de kurulan SunExpress Deutschland GmbH şirketinin merkezi ise Frankfurt Uluslararası Havalimanı'nda yer almaktadır. SunExpress, Türkiye'de 21, Almanya'da ise 15'ten fazla havalimanından hizmet vermektedir. SunExpress, 4000'den fazla çalışanı ile başarılı ve sürekli olarak büyüyen bir havayoludur. 


Sun Express Uçak Bileti İletişim:

Sun Express Uçak Bileti Satın Alma İletişim  : 0850 532 60 74

Sun Express Uçak Bileti Değişim İletişim  : 0850 532 60 74


İletişim numarasını arayarak telefon aracılığı ile alanında deneyimli ve yetkili müşteri temsilcilerimiz ile Sun Express uçak biletini satın alabilir, uçak biletiniz üzerinde değişim, iptal işlemi sağlayabilirsiniz. Sun Express özellikle Türkiye ve Almanya arasında bir çok ilden direk olarak uçuşları bulunması ile bir çok uçuş taleplerini karşılamaktadır. Sun Express iletişim ile bu lokasyonların size bilgilerini aktarmak uçak biletinizi hızlı ve güvenilir bir şekilde satın almak veya satın almış olduğunuz uçak biletinde işlem yapmayı hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirmeniz sağlamak için kurulmuştur.


Sun Express’e ait hangi uçuş noktasından hangi uçuş noktasına aktarmasız direk uçuş var? Bu bilgilere ücretsiz çağrı merkezinden kolayca ulaşabilirsiniz.




Telefon ile Çağrı Merkezi Üzerinden Nasıl Sun Express Uçak Bileti Alınır?


Makalemizde bahsettiğimiz gibi ücretsiz çağrı merkezimiz üzerinden işlem sağlıya bilirsiniz. Uçak bileti satın alma , iptal, değişim işlemleri ili alakalı sizlere daha detaylı bilgiler verebiliyoruz.

Ücretsiz çağrı merkezimizi arayarak telefon ile Sun Express uçak biletinizi satın almak için 0850 532 60 74 numaralı çağrı merkezimizi aramanız yeterli olacaktır. Bu numara ile yapacağınız görüşmelerde kullanmış olduğunuz operatörünüzün belirlemiş olduğu fiyatlandırma üzerinden ücretlendirilecektir.

Uçuş seçenekleri içerisinde tercihleriniz doğrultusunda satın almak istediğiniz uçak biletini seçerek isim, soy isim, telefon numarası ve tc kimlik numarası gibi bilgileri sizden talep edip sisteme girişini yapıp teyit edilir sonrasında ödeme işlemlerinizi güvenli bir şekilde gerçekleştirebilmek için 3D security ile uçak biletinizi satın almış olursunuz. Uçuş bilgileriniz vermiş olduğunuz e-mail ve telefon numarasına sms olarak gönderilecektir.





Sun Express Uçak Bileti Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar.


Aradığınız çağrı merkezinin yaptığınız telefon görüşmesi için yerel operatörünüzün ücretlendirmesine ek olarak sizden ücret talep edip etmediğine dikkat etmeniz gerekmektedir. Müşteri temsilcisiyle yapmış olduğunuz uçak bileti satın alma işlemlerinde yolcunun yada yolcuların bilgilerini tam ve eksiksiz bir şekilde verdiğinizden emin olun.


Sun Express Bagaj Koşulları.


Sun Express hava yolu şirketi dış hat uçuşlarında ve tarifelerine göre 20 ila 40 kg arasında yolcu başı bagaj hakkı tanımlamaktadır. İç hat uçuşlarında ise bilet sınıfına göre değişkenlik göstermekte olup 15 ila 25 kg bagaj hakkı tanımlamaktadır. Aktarmalı uçuş gerçekleştirilecekse dış hat uçuşları için geçerli olan bagaj limitlerine uyulmalıdır. Sun Express’in bagaj hakları değişkenlik gösterebilir bunun sebebi ise uçak bilet’inin dahil olduğu sınıf ve güzergah ile alakalıdır.


SunEco : İç hat uçuşlarında 15 kg

SunClassic : iç hat uçuşlarında 20 kg

SunPremium : iç hat uçuşlarında 25 kg


Sun Express hava yollarını tercih eden yolcularımız bazı nedenlerden dolayı biletini değiştirmek durumunda kalabilir bu işlem için Sun Express resmi web sitesi üzerinden değişiklik yapmak istediğinde biletin üzerinde check-in işlemi olması durumunda online işlem yapamamaktadırlar. Bu gibi durumlarda Sun Express iletişim hattı 444 07 97 numaralı hat üzerinden müşteri temsilcisi ile görüşme sağlayıp işlemlerini sağlamaları gerekmektedir.