Thy İletişim Bilgilendirme

 Ana sayfa > Haberler > Thy İletişim Bilgilendirme

16 Ocak 2024

Thy İletişim Bilgilendirme

Türk Hava Yolları Uçak Bileti Ofisi İletişim Hattı


 Sizde uçak bileti almak , biletiniz üzerinde değişiklik yapmak veya biletinizi iptal etmek için müsteri temsilcilerimizden yardımcı olmalarını isteyebilirsiniz. Bilet İşlemleri 10218 Türsab Numarası ile Memtur Turizm Seyahat Acentesi Üzerinden Yapılmaktadır.



Türk Hava Yolları Uçak Bileti İletişim:


Türk Hava Yolları Uçak Bileti Satın Alma İletişim:

0850 532 60 74

Türk Hava Yolları Uçak Bileti Değişim İletişim:

0850 532 60 74








Müşteri Temsilcisi ile Bilet Almanın Avantajları


  1. Müşteri temsilcilerimiz ile yapacağınız görüşmeler sizin güvenliğiniz ve firmamızın hizmet kalitesini arttırmak amacı ile kayıt altına alınmaktadır. 
  2. Müşteri temsilcileri ile yapacağınız işlemlerde alanında deneyimli temsilcilerimiz sayesinde  istediğiniz yön , tarih, saat  ve bütçenize uygun bilet bulmak daha kolay ve keyifli bir hale gelecektir.
  3. Müşteri temsilcileri ile yapacağınız uçak bileti işlemlerinde seyahat edeceğiniz bilet üzerindeki hakları öğrenebilir ve aklınızdaki sorulara daha net  bir cevap bulabilirsiniz.
  4. Müşteri temsilcileri ile işlem yapmanız durumunda ödeme bilgilerini güvenli bir şekilde tuşlama yaparak, ödeme esnasında bankanız tarafından sms ile gönderilen bilgilendirme mesajı içerisinde yer alan ödeme tutarı ve şifreleme sistemi (3D security) ile satın alma işleminizi güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. Bilet İşlemleri 10218 Türsab Numarası ile Memtur Turizm Seyahat Acentesi üzerinden hizmet bedeli dahilinde yapılmaktadır.
  5. Müşteri temsilcileri ile yapacağınız işlem sonrasında uçuş bilgileriniz tarafınızdan belirlenen sms veya mail adresinize eksiksiz olarak gönderilmektedir.
  6. Müşteri temsilcileri ile yapacağınız işlemlerde uçuş öncesi ve sonrasında uçuşunuz hakkında 7/24 destek alabilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz. 0850 532 60 74





Türk Hava Yolları Hakkında


Sizde Acentesi olduğumuz Thy müşteri temsilcilerimizi arayıp hızlıca tüm uçuşları sorgulatabilirsiniz. 3d secure ile hemen uçak biletinizi alabilirsiniz. Bilet İşlemleri 10218 Tursab Numarası ile Memtur Turizm Seyahat Acentesi , Ekonomik Bilet Seyahat Turizm Organizasyon Sanayi Limited Şirketi üzerinden Yapılmaktadır. Firmamız Biletall A.Ş. 8889 alt acenta koduyla hizmet vermektedir.

Türk Hava Yolları 1933 yılında kurulmuş hava yolu firmasıdır ve merkezi İstanbul’dadır. Dünyanın en saygın ve köklü hava yolu şirketi olan Türk Hava Yolları bünyesinde Anadolujet ve Sunexpress firlarını bulundurmaktadır. Genel merkezi İstanbul’dadır. Yurtiçi ve yurtdışı uçuşlar düzenleyen Türk Hava Yolları’nın uçuş ağı Avrupa’dan güney Amerika’ya kadar uzanmaktadır. Dünyanın en çok sefer düzenleyen hava yolu şirketi olmuştur. Türk Hava Yolları’nın 1933 yılında ilk filosunda 5 uçak bulunmaktaydı bunlar 2 adet King Bird, 2 adet Junkers f-13, 1 adet ATH-9 idi. İlk Türk havacılarından olan Fesa Evrensev’in müdürlüğünü yaptığı hava yolu şirketinin ilk kuruluşundaki bütcesi 180 bin Tl idi O dönem filosunda 5 uçak bulunan Türk Hava Yolları gün geçtikce filosuna yeni uçaklar katmayı daha fazla noktaya uçmayı hedefleyen kuruluş Türkiye’de ve Dünya’da sayılı hava yolu şirketlerinden biri olmuştur.



Türk Hava Yolları Uçak Bileti İletişim:

Türk Hava Yolları Uçak Bileti Satın Alma İletişim: 0850 532 60 74

Türk Hava Yolları Uçak Bileti Değişim İletişim: 0850 532 60 74



Türk Hava yolları Türkiye ve Dünya çapında birçok ödül almış bir havayolu firmasıdır. Her zaman müşterilerine kaliteli hizmet sunma yolunda filosunu ve personellerini güncel tutarak en iyi hizmeti verme çabasında yenilikçi olarak ilerlemektedir.

Türkiye sınırları içerisinde müşterilerine kaliteli ve ucuz uçuşlar sağlayabilmek için 2008 yılında Anadolujet hava yolu firmasını yan kuruluş olarak hizmete açmıştır. Yurtiçi uçuşlarda en çok tercih edilen firmalar arasında yerini almış Türkiye’nin %80 uçuş ağı ile aktarmazsız direk uçuş sağlamaktadır.

Türk Hava Yolları yurt dışı uçuş ağını genişletmek amacı ile 1989 yılında Lufthansa ve Türk Hava Yolları anlaşması ile Sunexpress havayolu firmasını hizmete açtı. Antalya merkezli olan Sunexpress hava yolu firması 2006’da ikinci merkezi İzmir üçüncü merkezi ise İstanbul Sabiha Gökçen Hava limanı olarak belirlenmiştir. 30 ülkeye 90 uçuş ağı ile uçuşlarını gerçekleştiren Sunexpress aynı zaman Türkiye sınırları içerisinde bir çok ile direk uçuş gerçekleştirmektedir.

maksibilet.net yutdışı ve yurtiçi bir çok noktaya sahip havayolu şirketlerinin uçak biletini satın almak, iptal, değişim ve rezervasyon işlemlerinizi yaptırmak için 0850 532 60 74 Türk Hava Yolları iletişim çağrı merkezimizi arayabilir uzman ve yetkili müşteri temsilcilerimizle kişisel tercihlerinize göre promosyon, ekonomik, business class biletleri araştırabilir dünyanın ve Türkiye’nin her noktasına uçak biletinizi satın almak ve rezervasyon işlemlerinizi gerçekleştirmek için ücretsiz çağrı merkezimizi arayabilirsiniz.





Türk Hava Yolları Bagaj Taşıma Şartları ve Bilgileri


Türk Hava Yolları’nın bagaj taşıma kabininde yolcularına imkan sağladığı ekonomik sınıf biletler için ücretsiz taşıma kapasitesi en fazla 20 kg’dır

Yolcuların Farklı sınıflardaki biletleri yani business class sınıfı için bagaj hakları 30 kg’dır

Yolcuların yanında eğer bir bebek var ise bebek yolcunun 10 kg bagaj hakkı bulunmaktadır.






Türk Hava Yolları Bilet Değişikliği



THY uçak biletini satın alan yolcularımızın çeşitli sebeplerden dolayı satın aldıkları biletleri değiştirmek durumunda kalmalarında Türk Hava Yolları resmi web sitesi üzerinden satın alınan uçak biletleri için online bilet değişikliği sunmaktadır. Check-in işlemi yapıldıktan sonra bilet üzerinde online olarak işlem yapılmamaktadır. Türk Hava Yolları’nın uçak bileti değişiklik işlemleri acente çağrı merkezi tarafından sağlanmaktadır. Uçak bileti değişiklik işlemleri için Türk Hava Yolları çağrı merkezi 444 0 849 nolu numaran değişiklik işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.





Türk Hava Yolları İletişim 444


Thy iletişim 444, numarası hala aktif olarak hizmet vermektedir buna rağmen Türkiye sınırları içerisinde çağrı merkezi olarak popülerliğini yitirmiş olduğu aşikardır. Maliyeti daha az ve daha akılda kalıcı olmasından dolayı firmalar 0850 çağrı merkezi numarasını tercih etmektedir. Thy iletişim 444’lü çağrı merkezi numarasına seçenek olarak kolay ulaşılabilir ve rahatça işlem yapabileceğiniz 0850 532 60 74 numaralı çağrı merkezimizi arayarak tüm işlemlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde alanında deneyimli ve yetkili müşteri temsilcilerimiz ile gerçekleştirebilirsiniz.


Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız tüm görüşmeler operatörünüz tarafından belirlenen ücret üzerinden ücretlendirilecektir. Bu ücret haricinde farklı bir ücretlendirme ile karşılaşmazsınız.





Uçak Biletinizi Satın Alırken Karşılaşabileceğiniz Olumsuzluklar


İnternet üzerinden yapmak istediğiniz işlemlerde Türk Hava Yolları gibi firma için çok fazla seçenek alacaksınız. Birçok site üzerinden karşınıza sayfalar çıkacaktır. İnterneti çok iyi kullanamıyor olabilirsiniz bu karmaşık sayfalar içerisinde düzenli ve sade bilgiden kopmadan işlem yapmanız için maksibilet.net’i sizlere sunuyoruz yapacağınız işlemlerde internet üzerinden aksaklık veya yanlış işlem yapma gibi durumunda kalırsanız ücretsiz çağrı merkezimizi arayarak destek alabilirsiniz. 0850 532 60 74. Telefon ile uçak bileti satın alırken dikkat etmeniz gereken bazı konular vardır gelin bun konuları birlikte inceleyip sonuçlandıralım.