Anadolujet İletişim Bilgilendirme

 Ana sayfa > Haberler > Anadolujet İletişim Bilgilendirme

15 Ocak 2024

Anadolujet İletişim Bilgilendirme


Anadolu Jet Uçak Bileti Ofisi İletişim Hattı


Sizde uçak bileti almak , biletiniz üzerinde değişiklik yapmak veya biletinizi iptal etmek için müsteri temsilcilerimizden yardımcı olmalarını isteyebilirsiniz. Bilet İşlemleri 10218 Türsab Numarası ile Memtur Turizm Seyahat Acentesi Üzerinden Yapılmaktadır.


Müşteri Hizmetleri İletişim


Anadolujet Uçak Bileti İletişim:


Anadolujet Uçak Bileti Satın Alma İletişim:

0850 532 60 74



Anadolujet Uçak Bileti Değişim İletişim:

0850 532 60 74








Müşteri Temsilcisi ile Bilet Almanın Avantajları



  • Müşteri temsilcilerimiz ile yapacağınız görüşmeler sizin güvenliğiniz ve firmamızın hizmet kalitesini arttırmak amacı ile kayıt altına alınmaktadır.
  • Müşteri temsilcileri ile yapacağınız işlemlerde alanında deneyimli temsilcilerimiz sayesinde istediğiniz yön , tarih, saat ve bütçenize uygun bilet bulmak daha kolay ve keyifli bir hale gelecektir.
  • Müşteri temsilcileri ile yapacağınız uçak bileti işlemlerinde seyahat edeceğiniz bilet üzerindeki hakları öğrenebilir ve aklınızdaki sorulara daha net bir cevap bulabilirsiniz.
  • Müşteri temsilcileri ile işlem yapmanız durumunda ödeme bilgilerini güvenli bir şekilde tuşlama yaparak, ödeme esnasında bankanız tarafından sms ile gönderilen bilgilendirme mesajı içerisinde yer alan ödeme tutarı ve şifreleme sistemi (3D security) ile satın alma işleminizi güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. Bilet İşlemleri 10218 Türsab Numarası ile Memtur Turizm Seyahat Acentesi üzerinden hizmet bedeli dahilinde yapılmaktadır.
  • Müşteri temsilcileri ile yapacağınız işlem sonrasında uçuş bilgileriniz tarafınızdan belirlenen sms veya mail adresinize eksiksiz olarak gönderilmektedir.
  • Müşteri temsilcileri ile yapacağınız işlemlerde uçuş öncesi ve sonrasında uçuşunuz hakkında 7/24 destek alabilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz. 0850 532 60 74






Anadolujet İletişim Bigilendirme

Acentesi olduğumuz Anadolujet müşteri temsilcilerimizi arayıp hızlıca tüm uçuşları sorgulatabilirsiniz. 3d secure ile hemen uçak biletinizi alabilirsiniz. Bilet İşlemleri 10218 Tursab Numarası ile Memtur Turizm Seyahat Acentesi , Ekonomik Bilet Seyahat Turizm Organizasyon Sanayi Limited Şirketi üzerinden Yapılmaktadır. Firmamız Biletall A.Ş. 8889 alt acenta koduyla hizmet vermektedir.

Anadolujet hava yolu şirketi düşük fiyatlı ve en çok ihtiyaç duyulan bölgelere uçuş gerçekleştirmesiyle bir çok yolcunun uçuşlarda tercih edilmesine sebep olmuştur. Anadolujet 23 nisan 2008 tarihinde genel merkezi Ankara olarak Türk Hava Yolları’nın yolcularına daha uygun fiyatlı ve kaliteli uçuş gerçekleştirmesi amacıyla kurulmuştur. Anadolujet uçuşları ve hizmetleri Türk Hava Yollarının sorumluluğu ve güvencesindedir. Her iki firmanın standartlarının aynı olmaması ise fiyatlandırma ve maliyetlerin düşük tutulup bunun yolcuya yansıtılmasıdır. Anadolujet firmasının hedefleri arasında yolcuların daha uygun fiyatlı uçuş gerçekleştirebilmesi vardır. Anadolujet iletişim ile uçak biletinizi satın alabilirsiniz. Anadolujet seferlerini genellikle Ankara Esenboğa Hava Limanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Hava Limanı olarak karşılıklı gerçekleştirir. Firma uçak içi ikramlar sunmaktadır. Anadolujet in en büyük hizmeti yolculara ekonomik seyahat imkânı sunmaktır.


Anadolujet kampanya ve fırsatlardan yararlanmak uçak biletinizi hızlı ve güvenilir bir şekilde satın almak istiyorsanız ücretsiz çağrı merkezimizi arayarak hizmet alabilirsiniz 0850 532 60 74. Müşteri temsilcilerimizi sadece sistemi iyi kullanmak ve biletleme işlemlerini yapmak değil size daha iyi hizmet sunmak amacıyla hizmet içi eğitimlerimiz bulunmaktadır. Rezervasyon ve uçak bileti satın alma işlemleriniz için eğitimli ve deneyimli personellerimiz ile siz değerli yolcularımıza hizmet sunmaktayız 0850 532 60 74


Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız işlemlerin en başında rezervasyon ve biletleme işlemleri gelmektedir. Satın almış olduğunuz uçak biletleriniz üzerinde check-in işlemlerinizi yapabilir yemek ve ek hizmet alabilmek için işlem sağlayabilirsiniz. Anadolu Jet iletişim bilet işlemlerinin yanı sıra havaş servis bilgilerine de ücretsiz çağrı merkezimizi arayarak ulaşabilirsiniz.






Anadolujet Uçuş Bilgileri


Yapmak istediğiniz işlemlerde yoğunluk veya sistemleri tam anlamıyla kullanamıyor olabilirsiniz. Biletleme işlemi yapmak istediğinizde Anadolu Jet’in hangi güzergahlardan nerelere uçuş yaptığını hangi fiyatlar ile imkan sağladığını öğrenmek için ücretsiz çağrı merkezimizi aramanız yeterli olucaktır. Alanında uzman ve yetkili müşteri temsilcilerimiz ile istediğiniz uçuşu ister ucuz ister promosyonlu isterseniz ekonomik ve business class biletleri hakkında bilgi alabilir uçak biletinizi satın alabilirsiniz. Uçak bileti iletişim ücretsiz çağrı merkezi hattımızı arayın 0850 532 60 74