Thy İletişim Telefon

  Ana sayfa > Thy İletişim Telefon

Thy İletişim Telefon

Müşteri Hizmetleri



Thy Uçak Bileti İletişim :



0850 532 60 74








Thy İletişim Telefon Numarası


Maksi bilet Thy İletişim Telefon Numarası 0850 532 60 74 'dir. Alanında deneyimli ve tecrübeli müşteri temsilcileri ile yapacağınız işlemler daha kolay ve basit olmakla birlikte, karmaşık internet siteleri içerisinde anlamakta zorlandığınız emin olamadığınız konularda müşteri temsilcilerimiz ile görüşmeniz durumunda tüm soru ve sorunlarınız hakkında daha detaylı bilgi alabilir yada bilet almak için yardımcı olmalarını isteyebilirsiniz.






Çağrı Merkezi İle Görüşmenin Avantajı


  1. Çağrı merkezi ile yapacağınız görüşmeler sırasında alacağınız bilgiler karmaşık internet siteleri ile yapacağınız işlemlerden daha akıcı ve pratiktir.
  2. Çağrı merkezi ile yapacağınız işlemler sizlerin güvenliği ve firmamızın daha kaliteli hizmet verebilmesi için kayıt altına alınmaktadır.
  3. Çağrı merkezi ile yapacağınız işlemlerde istediğiniz yön, tarih, saat, ve ekonomik uçuşları deneyimli personellerimiz sayesinde hızlı ve pratik bir şekilde bulmanız ve işlem yapmanız mümkündür.
  4. Ödeme işlemlerinizi sırasıyla tuşlama yaparak ve tarafınıza gelen 3D güvenli ödeme şifresi ile tamamlarsınız. Bilet İşlemleri 10218 Türsab Numarası ile Memtur Turizm Seyahat Acentesi Üzerinden Yapılmaktadır.
  5. 3D güvenli ödeme işlemlerinde tarafınıza gelen ücretlendirme ve firma bilgisini kontrol ederek, ödeme yaptığınız tutar ve firma bilgisini görerek işlem yaparsınız.
  6. Çağrı merkezi ile yapacağınız işlem sonrasında uçuş bilgileriniz tarafınızdan belirlenen sms veya mail adresinize eksiksiz olarak gönderilmektedir.
  7. Covid-19 salgın hastalığı nedeni ile uçak bileti almadan önce kendi sağlığınız için HES kodu almak durumundasınız. HES kodu almayı bilmiyorsanız 0850 532 60 74 nolu Thy İletişim Telefon Numarasını arayarak çağrı merkezimizden bilgi alabilir yada ( HES kodu nasıl alınır ? ) makalemizden bilgi edinebilirsiniz.
  8. HES kodu almadan uçak bileti almanız mümkün değildir. 
  9. Çağrı merkezi ile yapacağınız uçak bileti işlemlerinde seyahat edeceğiniz bilet üzerindeki hakları öğrenebilir ve aklınızdaki sorulara daha net bir cevap bulabilirsiniz.
  10. Çağrı merkezi ile yapacağınız işlemlerde uçuş öncesi ve sonrasında uçuşunuz hakkında 7/24 destek alabilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz. 0850 532 60 74





Thy uçak bileti iletişim telefon ile uçak bileti alabilir, uçak bileti iptal edebilir, rezarvasyon, tarih erteleme işlemlerini yapabilirsiniz.


Türk Hava Yolları Uçak Bileti İletişim:

Türk Hava Yolları Uçak Bileti Satın Alma İletişim: 0850 532 60 74

Türk Hava Yolları Uçak Bileti Değişim İletişim: 0850 532 60 74